Астрология 05.07.2024

Ретрограден Сатурн в Риби

Ретрограден Сатурн в Риби

Периодът на Сатурн в Риби, който започна преди повече от година, определено промени фокуса ни, накара ни да потърсим тишината, изпита вярата ни.

♓️ В консултациите често изникваха темите на този транзит. И въпреки усещането за обърканост, самота, самовглъбеност, за които почти всеки споделяше в определена степен - се оказваше, че именно това ни навяваше на мисълта колко ,,едно’’ сме всъщност. 

Тази планета се обърна ретроградна и ще ни изпита отново (до 15.11.2024) - най-вече способността да се отпускаме в прегръдките на Вселената с вяра, че имаме почва, докато в същото време поемаме отговорност и държим на принципите си. Противоречиви са влиянията тук, но рецептата се заключва в две съставки:

✨смирение✨търпение


🪐 Преосмислете приоритетите си, довършете делата си, не роптайте срещу забавяния/препятствия, а ги приемете със смирение, проявете самодисциплина, поправяйте и преструктурирайте. Не всички обещания, които се налага да спазваме, са дадени в този живот. 

Най-силно ще се усети от хора с лични положения в Риби, а също и Дева, Близнаци, Стрелец. Но не е нещо, което да не усещаме вече от известно време, тъй че - още малко остава. 🙏🏻

борислава мицева астролог астроложка зодии зодиакален знак