Астрология 11.05.2024

За стихиите, с любов

За стихиите, с любов

Обичам огъня, защото е живот. Защото носи светлина, която никой не може да изгаси, защото е жаден за истината. Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) уверено стъпват по земята, носейки любов към съществуването, радост от сътворяването, удоволствие да бъдеш тук и сега. 


Обичам въздуха, защото е свързване. Защото движи идеите, задава въпросите, а после търси отговори - заедно, в отбор. Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) летят в пространството, с лекота и отворено съзнание, с поглед насочен към другите и техните истини, с жажда за знание и споделяне на всяка крачка.


Обичам водата, защото е дом. Защото, когато е най-грозно и тъмно - това е брегът, на който да починеш от вълните, мекотата в прегръдките, съчувствието и щастието да бъдеш разбран. Водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) подават ръцете си пълни с грижа и съпреживяват всяко чувство.


Обичам земята, защото е сигурност. Защото знаеш къде започва и приключва пътечката, а краката ти усещат стабилността, която те подкрепя в крачките. Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) строят реалността, която виждаме и докосваме, с търпение, с успокояваща предвидимост и последователност, на които да се учим.

борислава мицева астролог астроложка зодии зодиакален знак